Demonstratrice worden


Demonstratrice worden


Sinds 8 oktober 2012 zijn de spullen van Stampin’ Up!® in Nederland verkrijgbaar. De spullen worden niet in de reguliere winkels verkocht en zijn alléén verkrijgbaar via demonstratrices. 
Om demonstratrice te kunnen worden, moet je instappen bij een bestaande demonstratrice. Dat kan dus ook via mij.

Als demonstratrice krijg je vele voordelen:UIKeyInputDownArrow

  1. Minimaal 20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou. Dit percentage wordt hoger naarmate je meer omzet. Je wordt dus beloond voor je inzet. €363,- incl. BTW (= €300,- excl. BTW) is de minimale kwartaalomzet die SU van je vraagt. En als je zelf een team opbouwt -je downline- kun je over hun omzet ook nog een klein percentage verdienen.
  2. Het starterspakket kost jou €129,-, maar daarvoor mag je ter waarde van €175,- aan producten uitzoeken. Je hebt helemaal vrije keuze hierin. Je hoeft dus niet per se iets te kopen dat je niet wilt hebben. Je kunt altijd advies aan mij vragen om een evenwichtig pakket samen te stellen. Bovenop je eigen keuze krijg je ook nog promotiemateriaal ter waarde van €60,- (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini-catalogi, bestelformulieren en uitnodigingen). Soms zijn er zelfs leuke actieperiodes waarin je leuke extra’s krijgt in je startpakket!!
  3. Het maakt niet uit in welke maand je instapt, er geldt voor jou een tijdsspanne tot maximaal 6 maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben (altijd een deel van een kwartaal én een heel kwartaal). In het eerste halfjaar heb je ook nog de mogelijkheid gratis extra’s te verdienen. In het beste geval verdien je dus ook nog je starterset terug.
  4. Stampin’ Up!® stuurt je regelmatig een nieuwsbrief, e-mails met tips, promoties en hoe je die moet gebruiken. Ook krijg je toegang tot een site en formum voor SU! demonstratrices. Je vindt er veel tips, ideeën en voorbeelden om te gebruiken voor je workshops. Er zijn ook vele trainingsvideo’s te vinden. Stampin’ Up!® adviseert om zoveel mogelijk gebruik te maken van elkaars kennis en creativiteit, je mag dus altijd dingen namaken om je eigen demonstraties en workshops te verzorgen.
  5. Je wordt opgenomen in een warm team van collega’s dat je altijd met raad en daad bij zal staan. Via e-mail, Facebook, telefonisch of via berichtjes staat er altijd wel iemand voor je ter beschikking. Op ons teamblog en via mail word je op de hoogte gehouden van nieuwe informatie van Stampin’ Up!®. Je krijgt dan de laatste nieuwtjes en acties te horen, zodat je geen promoties misloopt. En we hebben echt een superleuk team dat regelmatig bij elkaar komt om ideeën uit te wisselen! 
  6. Als demonstratrice krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf, zodat je ze kunt gebruiken in je demonstraties en workshops. Je krijgt als demonstratrice dus 20% korting daarop.
  7. Als je zelf een downline creëert met nieuwe Stampin’ Up!® demonstratrices, verdien je over hun omzet ook nog een klein percentage.
  8. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby/(bij)baan steekt, hoeveel workshops en party’s je geeft, wat je maakt, hoe je je tijd indeelt. Je bent dus je eigen baas en je hoeft dus geen party’s te geven als je dat niet wilt! Het enige dat stampin’ Up!® van je vraagt is dat je je kwartaalomzet haalt. Hoe je daaraan komt en of dit alleen inkopen voor jezelf zijn maakt niet uit. Je kunt dus ook gewoon voor je eigen korting instappen. 
Heel belangrijk!! Als je geen demonstratrice meer wilt of kunt zijn, of omdat je bijvoorbeeld je minimale omzet niet hebt bereikt:
Dan kun je in de eerste maand na het kwartaal nog die omzet bereiken. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demonstratrice. Zo makkelijk gaat dat. Er zitten GEEN addertjes onder het gras!
Je kunt je hier online aanmelden als demonstratrice. Je wordt dan lid van mijn team en ik zal je in alles proberen te helpen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier onderaan de pagina.  Een e-mail kan ook. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten